Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Djei.JK, Casual Style, Снежана Егорова

21 СТОЛІТТЯ BLISS ПРЕДСТАВЛЯЄ

хроніки стомленого романтика...

9akvzfae0690a0df2a6cc67648d85c19c9a9e.jpg

bliss  01.06.2008 14:18:13
Тицяти сюдивесілля, протест

Весілля. Протест

Сьогодні разом з мамою спостерігала з вікна, як моя однокласниця виходила з під’їзду у весільній сукні і сідала у весільну машину. Їй в грудні буде 20 нареченому (до речі теж мій колишній однокласник) в липні 19.

З кожним кроком тієї нареченої мамині очі загоралися все більше і більше. Після процесії вона закатала мені істерику - мов "однокласниці вже виходять заміж, а в тебе навіть хлопця немає, а чим тобі той не подобався, чи той. А я вже внуків хочу..."

І як їй пояснити що найближчим часом весілля я не планую, а тим більше не планую білих "парашутів", застілля на 300 чоловік і нареченого з яким я через рік ймовірно розлучусся?

Взагалі від слова весілля і одруження мене кидає в тіп. Чому я повинна підтримувати чиїсь стереотипи, чому я повинна виходити заміж аби вийти? І взагалі чому я щось - комусь повинна зробити?

Як пояснити мамі, що виходити заміж, а тим більше заводити дітей, мені ще рано? І невже процедура одруження така обов’язково для того, щоб завести сім’ю? І чому в мами ця нав’язлива ідея видати мене заміж?

Мені ще далеко не 30 і навіть не 20, чому я повинна ставати такою, якою хоче бачити мене мама - красивою гламурною дівчинкою з тонною косметики на обличчі, вдягнутою в білі брючки і рожеву кофтинку. Дівчинкою, яка працює секретаркою за 700 грн. в місяць, і яка повністю залежить від чоловіка?

НЕ ХОЧУ!!! Мене виховувала не мама, а книжки, які я читала в селі на літніх канікулах. Книжки не про шлюб, а про  війну і боротьбу героїв, про середньовіччя і майбутнє, про інквізицію і відьм. В них було забагато протесту, щоб я могла так просто комусь коритися!!! І в своїх ілюзіях я бачу себе не заміжньою домогосподаркою, в мене купа планів і мрій. Серед них звісно є маленька мрія про маля в пелюшках, але не зараз, а тоді, коли я зможу це маля нагодувати і виховати.

Чому, чому і звідки ця нав’язлива ідея в моєї мами?

Откуда приходят на эту запись за последний месяц   1 день 10 дней 30 дней

Нет данных

Комментариев: 83

Контрольное число

у нас часто с ней из-за этого ссоры! я просто собираюсь и ухожу! это ж невозможно..ну нет там еще того единственного который бы мне там нравился..и если женится так надо иметь крышу над головой! тем более в мои планы не входить жить в моем городе, поэтому если я и женюсь то лет так через 7..и если уж женится то я хочу чтоб мой жених был тсраше меня..

spacer 10

Я теж мамі про кришу кажу, при чому постійно. Мама мені на це "якщо будеш чекати коли в тебе з’явиться квартира, то взагалі ніколи заміж не вийдеш". Типу вийти заміж і бомжувати краще ніж почекати трохи і мати власне житло(

spacer 20

и не только причины жилья..

spacer 30

звісно

Мои фотоальбомы

Тицяти сюди

Blog Live